Ook Tony Neef mee op musicalcruise Cruise Travel

ms Rotterdam
Rotterdam

Tijdens de Vakantiebeurs kondigde Cruise Travel een musicalcruise aan ter gelegenheid van haar dertigjarige jubileum. Inmiddels is bekend dat ook Tony Neef meegaat op deze exclusief bij Cruise Travel en ANWB te boeken cruise naar de Noorse fjorden.

Gasten vertrekken op 11 juni comfortabel vanuit Rotterdam met het gelijknamige schip MS Rotterdam van Holland America Line. De 8-daagse reis is volledig verzorgd en voert langs de adembenemende Noorse fjorden. Overdag is er indrukwekkend natuurschoon en bezoek je typisch Noorse dorpen en steden. ‘s Avonds geniet je van alle luxe en comfort aan boord én van exclusief top-entertainment.

Veelzijdig artiest
Tony Neef is een veelzijdige musicalartiest en tekstschrijver. Zo schreef hij de tekst voor de nummer 1-hit “Jij bent zo” van Jeroen van der Boom. Hij speelde hoofdrollen in musicals als Miss Saigon, Chicago, Saturday Night Fever, Les Misérables, Annie, Sonneveld en The Sound of Music. Ook in diverse kleinkunstprogramma’s voelt hij zich op zijn plek. Op dit moment is hij te zien als Lumière in Beauty and the Beast.

Musicalshows en Meet & Greet
Naast Tony Neef verzorgen ook musicalsterren Pia Douwes, Stanley Burleson en Sophia Wezer exclusieve optredens aan boord. Daarnaast zal aanstormend talent van de Frank Sanders Musical Akademie acte de presence geven. Tijdens een cocktailparty en Meet & Greet kun je kennismaken met de artiesten aan boord.

Meer informatie over de cruise, bestemmingen en het entertainmentprogramma op www.cruisetravel.nl/musical.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)