Cruisereiziger
RenovatieVerkoop/koop

Silversea Cruises officieel eigendom van Royal Caribbean Cruises Ltd.

Silver Muse

Silversea Cruises maakt sinds vandaag officieel deel uit van de Royal Caribbean Cruises Ltd. familie. Laatstgenoemde heeft een meerderheidsbelang van 66,7% genomen in de tot dusver private ultraluxe cruisemaatschappij. De andere 33,3% van de aandelen blijven in handen van de Executive Chairman van Silversea Manfredi Lefebvre d’Ovidio. De aankoopprijs bedraagt ongeveer $ 1 miljard.

De bedrijven kondigden ook de start van het Project Invictus aan, een meerjarig initiatief om het aanbod van Silversea naar een hoger niveau te tillen. De verbeteringen varieren van productupgrades tot grotere renovatieprogramma’s van schepen. De eerste Invictus-upgrade wordt vanaf 19 augustus doorgevoerd op de Silver Muse met o.a. een uitgebreider champagne- en kaviaaraanbod. Dit wordt daarna in de gehele vloot doorgevoerd.

Verder zal de geplande renovatie van de Silver Whisper in december 2018 veel uitgebreider zijn dan aanvankelijk was gepland met o.a. aanpassing van alle gastenverblijven. Ook Silversea’s Silver Wind zal in december 2018 in droogdok een grotere renovatie krijgen. Beide schepen ontvangen veel voorzieningen die op het vlaggenschip Silver Muse zijn doorgevoerd. Kort daarna wordt ook de Silver Shadow aangepakt.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!