Cruisereiziger
Wereldcruise

Oceania Cruises onthult 180-daagse wereldcruise en 4 Grand Voyages

Oceania Cruises heeft haar 2024 Around the World in 180 Days-route bekendgemaakt, naast vier verschillende Grand Voyages van 72 tot 82 dagen. De wereldcruise aan boord van de luxueuze Insignia (684 passagiers) van Los Angeles naar New York start op 14 januari 2024. Het doet in totaal 96 bestemmingen in 34 landen aan. Daarbij worden 3 oceanen en 15 zeeën overgestoken van de Stille Zuidzee naar de kusten van Europa.

“Ongelooflijk, vorig jaar was onze wereldcruise in 2023 in slechts één dag uitverkocht, dus voor 2024 bieden we gasten meer uitgebreide reismogelijkheden om de wereld diepgaand en betekenisvol te herontdekken”, aldus Howard Sherman, President en CEO van Oceania Cruises. “Hoewel een reis rond de wereld het toppunt is van levensveranderende reiservaringen, hebben we speciaal een reeks Grand Voyages samengesteld voor doorgewinterde en tijdrijke reizigers om door legendarische zeeën, zeestraten en oceanen te navigeren naar diverse en exotische hoeken van de wereldbol.”

Rond de wereld in 180 dagen

De Insignia begint haar reis rond de wereld in 2024 met een westelijke route. Het vaart over de Stille Oceaan naar de Hawaiiaanse eilanden, Frans-Polynesië en de Samoaanse eilanden. Ze gaat verder naar het zuiden richting de fjorden van Nieuw-Zeeland en verder Down Under. Navigerend door de uithoeken van Azië, krijgen passagiers de kans om o.a. spiritueel Bali, culinair Tokio en Kyoto, landschap van Ha Long Bay en Yangon te ontdekken. Daarna trekt Insignia naar de kusten van India en het Arabische schiereiland, gevolgd door de Middellandse Zee en de noordelijke uithoeken van Europa voordat ze de Atlantische Oceaan oversteekt om de reis aan de oostkust af te sluiten in New York.

Deze bijzondere reis bevat meer dan 100 UNESCO-werelderfgoedlocaties op 96 bestemmingen, met 24 overnachtingen en een reeks gratis samengestelde speciale evenementen aan land en optionele meerdaagse programma’s over land. Vanaf €41.669 per persoon, biedt de wereldcruise een scala aan inbegrepen voorzieningen bij het Exclusive Prestige-pakket, zoals gratis medische verzorging, wasservice, gratis internet, gratis vooraf betaalde fooien en Oceania Cruises’ inclusief OLife Choice-voorzieningen – naar keuze uit 78 gratis excursies of het alcoholisch drankenpakket of 7800 USD boordkrediet te spenderen voor excursies, alcoholische dranken, wellness behandelingen.

Bekijk de brochure

Vier nieuwe Grand Voyages

Naast Insignia’s Around the World-route kan er ook worden gekozen uit vier nieuwe Grand Voyages van Oceania Cruises van 72 tot 82 dagen met uitgebreide avondverblijven in havens en culturele excursies aan wal. Deze Grand Voyages zijn beschikbaar vanaf €14.889.

Grand Pacific Expedition van Los Angeles naar Sydney: deze 77-daagse reis vertrekt op 4 oktober 2023. De Regatta bezoekt 12 landen met 10 overnachtingen in bijzondere havens zoals Kyoto, Shanghai, Bali en Perth. Vanaf €14.889.

Odyssey of Discoveries van Abu Dhabi naar Tokio: deze 82-daagse reis vertrekt op 29 december 2023. De Rivièra bezoekt 18 landen bij het Arabische schiereiland, India en Azië, maar ook Sri Lanka en de Malediven. Vanaf €20.579.

Epic Eastern Explorer van Mumbai naar Tokio: deze 72-daagse reis vertrekt op 8 januari 2024. De Rivièra bezoekt 15 landen met stops op de Malediven, Sri Lanka, Singapore, Bangkok en Seoel, maar ook Myanmar, Vietnam en Japan. Vanaf €18.929.

Ultimate Exotic Traveler van Papeete naar Kaapstad: deze 79-daagse reis vertrekt op 19 februari 2024. De Nautica vaart een 15-landenroute naar o.a. de lagunes van Moorea, de geothermische landschappen van Rotorua, het Sydney Opera House, het door UNESCO beschermde Komodo National Park en de wildreservaten van Zuid-Afrika. Vanaf €19.009.

Deze Grand Voyages bieden vele voorzieningen zoals gratis luchthaventransfers, gratis vooraf betaalde fooien, gratis bagagebezorging en inclusief OLife Choice-voorzieningen van Oceania Cruises, zoals de keuze uit gratis excursies aan wal, een drankpakket of krediet aan boord.

De verkoop van deze bijzondere cruises start op 2 maart 2022! Heb jij interesse? Vraag een gratis offerte aan bij:

Captain Cruise CruiseOnline Cruisereizen

.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!