Cruisereiziger
Herstart

Alle 19 cruiseschepen MSC Cruises terug in de vaart

De volledige vloot van MSC Cruises van 19 schepen is weer in de vaart. MSC Musica was zondag het laatste cruiseschip van de Italiaanse cruisemaatschappij dat haar herstart maakte vanuit Monfalcone. De Musica gaat deze zomer vanuit de Italiaanse havenstad wekelijkse cruises maken in het oostelijke gedeelte van de Middellandse Zee. Daarbij worden bestemmingen in Italië (Bari) en de Griekse eilanden (Santorini, Katalakon en Heraklion) aangedaan. In Bari kan ook worden ingescheept.

Na haar zomerseizoen in de Middellandse Zee vertrekt het schip uit 2006, de eerste in de Musica-klasse, naar Zuid-Amerika voor haar winterprogramma. Met het Argentijnse Buenos Aires als thuishaven gaat het cruises varen naar Brazilië en Uruguay.

De MSC Musica is een overzichtelijk schip voor 2550 passagiers. De hoofdrestaurants heten L’Oleandro en Le Maxim’s. Verder is er keuze uit het buffetrestaurant Gli Archi, het Japanse Kaito met een sushibar en Il Giardino, het a la carte restaurant. Het theater en de Il Tucano lounge zijn zeker een van de prachtigste ruimtes voor ontspanning. Naast de twee buitenzwembaden, La Spiaggia en Copacabana, is er verder ontspanning te vinden in de spa, fitness, minigolf, driving range en sportveld op het dek en de disco.

Wil jij weer cruisen met MSC Cruises? Vraag een gratis offerte aan bij:

Cruise Online Sunweb

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!