Cruisereiziger
AanbiedingCruisemaatschappij

Norwegian Cruise Line Aanbieding: Free at Sea pakket met tot vijf extra’s

Geldig tot en met 16 mei 2024.

Bij Norwegian Cruise Line ontvang je nu als aanbieding in het Free at Sea pakket (vanaf €149,95 p.p ) maar liefst tot 5 extra cadeaus:

  • Een drankenpakket.
  • Een internetpakket.
  • 1 tot 5 diners in een Specialiteitenrestaurant.
  • Een excursietegoed ($50 per haven).
  • 3e en 4e persoon betalen enkel havengelden op geselecteerde afvaarten.

 

Boek je Norwegian Cruise Line aanbieding bij:

ANWB Captain Cruise CruiseOnline Cruisereizen MSC Cruises Stip Sunweb TUI 

Norwegian Cruise Line is …

Rederij Norwegian Cruise Line is … cruisen met een vernieuwend cruiseconcept dat Freeystyle cruisen heet. Centraal staat dat de cruisereiziger zelf mag beslissen met wie hij dineert, waar hij dat doet en op welk tijdstip. Je hebt op de schepen van NCL dan ook de keuze uit meer dan 5-15 restaurants variërend van een teppanyaki tot Churrascaria, waar je elk moment ‘s avonds kan binnenlopen voor diner (de helft is inclusief, andere met toeslag). Je vindt er geen traditionele zittingen.

De nieuwste generatie schepen heeft vernieuwend entertainment en veel dinermogelijkheden. Trend is wel dat er voor steeds meer restaurants bijbetaald moet worden. Norwegian staat daarnaast bekend om haar vernieuwende ontwikkelingen de laatste jaren zoals een kartbaan en lasergamen. De rederij heeft altijd wel een aanbieding voor het Free at Sea pakket, waarbij je voor een vast bedrag per cruise altijd 2 cadeaus ontvangt, en met wat meer geluk zelfs tot 5 cadeaus!

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *