Cruisereiziger

De grootste Nederlandse cruisesite met het laatste cruise-nieuws, persoonlijke ervaringen en alles over cruises

Cruisereiziger

Aanbieding: Gratis Free at Sea pakket bij aantal Norwegian Cruise Line cruises

Bij Cruise Travel ontvang je bij een aantal geselecteerde Norwegian Cruise Line cruises een gratis Free at Sea pakket voor de twee eerste personen in de hut. De Norwegian Cruise Line aanbieding geldt voor bepaalde hutten:  IX (garantie binnenhut), OX (garantie buitenhut), BX (garantie balkonhut), MX (garantie balkonsuite). Je ontvangt een premium drankpakket, restaurantpakket, internetpakket en korting op excursies.

Norwegian Cruise Line cruises waar deze aanbieding voor geldt voor onder andere de Middellandse Zee, Canarische Eilanden, Groot-Brittannië, IJsland, Groenland, Oostzee en West-Europa, of zelfs een transatlantische cruise naar New York.

Bekijk hier de NCL cruises en vraag een offerte aan >>

 

Geldig van 26 mei 2023 tot 30 mei 2023.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *