Cruisereiziger

Argentinië

Argentinië

Argentinië is inmiddels een zeer populaire cruise bestemming geworden in de winter. Enerzijds zoeken veel cruises de zon op, in het noorden van het land. 

Anderzijds zie je een grote drukte in Ushuaia: een stadje gelegen in het uiterste Zuiden. Daar vertrekken veel expeditieschepen om vandaar uit naar Antarctica – (de Zuidpool gebied) te gaan. Deze cruises gaan naar het Antarctisch schiereiland, de Falkland eilanden en South Georgia die ten Oosten van Argentinië liggen. Alleen gespecialiseerde expeditieschepen gaan vanaf Ushuaia naar de Zuidpool. Meer informatie lees je op Expeditiecruisereiziger over dit gebied. 

Veel rederijen hebben inmiddels de populariteit van Argentinië ontdekt, zoals MSC Cruises, Costa Cruises en Norwegian Cruise Line.

Welke cruise gaat naar Argentinië ?

Je kunt Argentinië op drie soorten cruisereizen ontdekken. Zo kan je een transatlantische cruise vanuit Europa naar Argentinië doen, als onderdeel van een wereldcruise, neem je een cruise in de winter langs de kust of vertrek je vanuit Ushuaia op een expeditieschip naar Antarctica.  De winter zon cruises nemen vaak een combinatie op van Argentinië met Brazilië of je kan rondom Zuid-Amerika cruisen.

Cruise bestemmingen in Argentinië

Bekijk welke cruise naar Argentinië gaat

Captain Cruise CruiseOnline Cruisereizen Stip Sunweb TUI

Boek snel je excursies vooruit én goedkoper bij Getyourguide:

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Cruisereiziger