Chinese haute cuisine op nieuwe Majestic Princess
Op de Majestic Princess die in 2017 het levenslicht ziet, zullen nieuwe winkels en nieuwe restaurants geopend worden. Het schip wordt gebouwd voor de Chinese… lees meer
lees meerOp de Majestic Princess die in 2017 het levenslicht ziet, zullen nieuwe winkels en nieuwe restaurants geopend worden. Het schip wordt gebouwd voor de Chinese… lees meer
lees meerHolland America Line heeft over haar gehele vloot de prijzen opgehoogd van 3 specialiteitenrestaurants. Voor het dineren in het ‘signature’ restaurant The Pinnacle Grill, het… lees meer
lees meerHet gratis specialiteitenrestaurant Guy’s Pig & Anchor Smokehouse Bar-B-Que dat debuteerde op de Carnival Magic eerder dit jaar, wordt uitgerold op meerdere cruiseschepen in de… lees meer
lees meerCruisereiziger Miriam cruist mee op de ultraluxe Seven Seas Explorer op uitnodiging van Regent Seven Seas Cruises van Barcelona naar Monaco, met stops in Toulon,… lees meer
lees meerHolland America Line heeft bekendgemaakt dat het een samenwerking is aangegaan met de top sushi chef Andy Matsuda van het Sushi Chef Instituut in Los… lees meer
lees meerCelebrity Cruises gaat op al haar schepen in de vloot de Bistro on Five veranderen naar een sushi bar genaamd Sushi on Five. Een proefperiode… lees meer
lees meerNa succesvolle avonden van “Taste of De Librije” op enkele andere schepen introduceert rederij Holland America Line ook op het gloednieuwe MS Koningsdam dit culinaire… lees meer
lees meerSeabourn heeft vorig weekend op de Seabourn Quest het nieuwe restaurant The Grill by Thomas Keller geopend. The Grill is een samenwerking tussen 3-sterren Michelinchef… lees meer
lees meerAIDA Cruises introduceert op haar nieuwe cruiseschip, de AIDAprima, een geheel nieuw restaurantconcept. Het aanbod aan restaurants is veel groter dan op alle andere schepen… lees meer
lees meerSeabourn, ’s werelds beste luxe cruisemaatschappij, heeft beelden vrijgegeven van haar nieuwe signature restaurant: ‘The Grill by Thomas Keller’. Deze wordt in mei 2016 aan… lees meer
lees meer