Cruisereiziger
BestemmingenStormen

AIDAluna wijkt vanwege sterke wind uit naar Maasvlakte

De AIDAluna meerde donderdagochtend op een zeer ongebruikelijke plek aan. Het cruiseschip van het Duitse AIDA Cruises kon vanwege de sterke wind niet naar de cruiseterminal in Amsterdam. Het moest daardoor uitwijken naar Rotterdam. Aangezien de Rotterdamse Cruise Terminal niet beschikbaar was werd er gekozen voor de Eurohaven op de Maasvlakte. Daarvandaan vertrokken bussen om de 1.900 passagiers naar hun geplande excursies te brengen. De AIDAluna is bezig aan een cruise van 7 nachten van en naar Hamburg. Vrijdagochtend vertrekt het schip weer vanuit Rotterdam naar de Duitse stad.

Bekijk live-beelden van de AIDAluna via haar webcam.

Cruises op de AIDAluna zijn verkrijgbaar bij:

CruiseOnline Cruisereizen Stip TUI Captain Cruise Corendon 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

One thought on “AIDAluna wijkt vanwege sterke wind uit naar Maasvlakte

  • Had het al gelezen idd.via diverse sites. Is ook wel een keer leuk om een cruiseschip daar te zien.

Reacties zijn gesloten.