AIDAluna wijkt vanwege sterke wind uit naar Maasvlakte

De AIDAluna meerde donderdagochtend op een zeer ongebruikelijke plek aan. Het cruiseschip van het Duitse AIDA Cruises kon vanwege de sterke wind niet naar de cruiseterminal in Amsterdam. Het moest daardoor uitwijken naar Rotterdam. Aangezien de Rotterdamse Cruise Terminal niet beschikbaar was werd er gekozen voor de Eurohaven op de Maasvlakte. Daarvandaan vertrokken bussen om de 1.900 passagiers naar hun geplande excursies te brengen. De AIDAluna is bezig aan een cruise van 7 nachten van en naar Hamburg. Vrijdagochtend vertrekt het schip weer vanuit Rotterdam naar de Duitse stad.

Bekijk live-beelden van de AIDAluna via haar webcam.

Cruises op de AIDAluna zijn verkrijgbaar bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelStipTUI

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

One thought on “AIDAluna wijkt vanwege sterke wind uit naar Maasvlakte

  • 18 april 2013 om 21:03
    Permalink

    Had het al gelezen idd.via diverse sites. Is ook wel een keer leuk om een cruiseschip daar te zien.

Reacties zijn gesloten.