Cruisereiziger
AccommodatieCruiseschepenHygiene

Crystal Cruises biedt hypo-allergene hutten aan

Crystal Serenity balkonhut
Crystal Serenity

Crystal Cruises introduceert op de Crystal Serenity in totaal 70 hypo-allergene hutten onder de naam Deluxe PURE staterooms. De ultraluxe crulgisemaatschappij gaat tijdens de make-over van Crystal Serenity deze hutten creëren.

Crystal werkt samen met een het bedrijf PURE Marine Solutions die ervoor zullen zorgen dat de hutten een gezonde leefomgeving vormen. Uiteraard worden eerst de huidige hutten onder handen genomen tijdens de renovatie, waarbij airconditioning wordt gereinigd, tapijt en meubels een dieptereiniging krijgen en vervolgens de hut een speciale Ozone behandeling krijgt waarbij alle stofjes worden vernietigd.

Daarna krijgt de hut hypo-allergene bedden en lakens, een extra lucht-zuiveringsssysteem en anti-bacteriële oppervlakten die twee jaar lang actief zijn tegen ongewenste bacteriën. Elk half jaar worden de hutten bovendien weer van boven tot onder schoongemaakt.

De hutten zullen voor de huidige Crystal Cruise prijzen verkocht worden, zonder extra toeslagen.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)