Cruisereiziger
AanmerenBestemmingenExcursies

Crystal Cruises biedt late excursies voor laat ontwakers

Crystal Serenity
Crystal Serenity

Deze herfst introduceert Crystal Cruises voor mensen die ‘s ochtends nog wat langer willen blijven liggen op bed speciale excursies. Reguliere excursies starten al rond de tijd dat het schip ‘s ochtends aanmeert. De nieuwe laat-ontwakers excursies starten pas na het Late-Risers ontbijt dat van 10:00-11:30 geserveerd wordt. Dat betekent dat enkele excursies voortaan om 11:00 of tegen 12:00 uur beginnen.

“Er zijn zoveel verschillende type reizigers, elk met hun eigen idee van de perfecte vakantie. Voor velen betekent dit een vakantie met rust en ontspanning”, zegt Crystal directeur Edie Rodriguez. “De laat-ontwakers excursies zijn perfect voor gasten die ‘s morgens langer willen slapen, zich willen aanpassen aan een nieuwe tijdzone, of gaan voor een laat ontbijt en toch willen genieten van de deskundige Crystal avonturen op de geselecteerde bestemmingen”

Voor het eerst worden de latere excursies aangeboden op de Boston-Quebec cruise van 19 september van Crystal Serenity. Op Crystal Symphony starten de late excursies op de afvaart van 27 september van Hamburg naar Lissabon.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)