Cruisereiziger
Shows

Hits Billy Joel in concertproductie op Crystal Serenity

galaxy lounge crystal serenityVorige week startte Crystal Cruises op haar cruiseschip Crystal Serenity met een nieuwe concertproductie waarbij de talrijke hits van de legendarische zanger/acteur Billy Joel centraal staan. ‘My Life: The Music of Billy Joel’ is een ode aan de ‘The Piano Man’, die zal worden vertolkt door James Fox. Hij speelde dezelfde rol in de Broadway en West End productie van de musical Movin’Out, die is gebaseerd op de muziek van Joel. Fox zal meer dan 12 liedjes zoals ‘New York State of Mind’, ‘Uptown Girl’, ‘She’s Always a Woman to Me’ en ‘Piano Man’ spelen op de piano in de Galaxy Lounge. Hij zal worden bijgestaan door de vaste musici en dansers aan boord van de Crystal Serenity.

De show maakt onderdeel uit van een serie van concertproducties op de cruiseschepen van Crystal die steeds in het teken staan van het werk van wereldberoemde artiesten. Zo loopt op de Crystal Symphony een populaire tribute show ‘Rocket Man’ over Elton John.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, of via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!