Cruisereiziger
Shows

Twee nieuwe shows aan boord van Crystal Symphony

Crystal 5678 ArtworkVanaf 1 april van dit jaar, tijdens een 10-daagse cruise van Beijing naar Hong Kong, maken twee nieuwe entertainment producties hun debuut op het cruiseschip Crystal Symphony. De shows, die worden opgevoerd, in de Galaxy Lounge met een grote videowand, betreffen ‘Rocket Man: A tribute to Elton John’ en ‘5-6-7-8’. In eerstgenoemde concert productie zal Craig A. Meyer achter de piano een eerbetoon brengen aan Elton John door zijn grootste rock-and-roll hits te spelen. Hij wordt daarbij geassisteerd door de Galaxy Orchestra en Crystal Ensemble. Deze show werd eerder gegeven op de Crystal Serenity. ‘5-6-7-8’ is een dans productie die een nieuwe draai geeft aan de klassieke zang- en dansshows van weleer. De zangers en dansers van het Crystal Ensemble brengen een mix van jazz, jive, hip hop, tango, tapdansen en salsa dansen in een musical-setting.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, of via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!