Celebrity Silhouette op weg naar Amsterdam

Celebrity Silhouette
Celebrity Silhouette

Zondag vertrekt vanuit Fort Lauderdale, Florida het cruiseschip Celebrity Silhouette voor een transatlantische cruise van 15 dagen met als eindbestemming haar nieuwe thuishaven Amsterdam. Na tussenstops in Lissabon, Le Havre en Zeebrugge komt het 2.886 passagiers tellende schip van Celebrity Cruises op zondag 3 mei aan in de hoofdstad. Daarvandaan staan er tot begin september 10 afvaarten gepland naar de Oostzee en Groot-Brittannie.

De Celebrity Silhouette (122.000 brutoton) is in Amsterdam de opvolger van de Celebrity Constellation die de afgelopen jaren vanuit de hoofdstad meerdere cruises per jaar maakte naar Noord-Europa. De vervanging betekent een stijging in capaciteit per afvaart (2.886 t.o.v. 2.170 passagiers). De Celebrity Silhouette is gebouwd in 2011 en behoort tot de nieuwste generatie schepen, Solstice klasse, in de vloot van Celebrity Cruises.

Klik hier voor meer informatie, video’s en recensies van het cruiseschip Celebrity Silhouette.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.