Nieuwe riviercruiseschepen Crystal Cruises gaan vanuit Amsterdam varen

Twee van de vijf nieuwe luxe riviercruiseschepen van Crystal Cruises zullen vanaf 2017 vanuit Amsterdam gaan varen. Dat blijkt uit de routes die de rederij maandag bekend heeft gemaakt. Het gaat om de nieuwbouwschepen Crystal Bach en Crystal Mahler, die respectievelijk vanaf juni en augustus 2017 in de vaart komen.

De Crystal Bach gaat 15-daagse cruises maken vanuit de Nederlandse hoofdstad (met overnachting) naar Frankfurt en Basel en vice versa. Naast diverse Duitse en Zwitserse steden aan de Rijn en de Moesel worden ook Antwerpen en Nijmegen aangedaan. De maiden voyage staat op 18 juni 2017 vanuit Amsterdam gepland.

Eind augustus (maiden voyage op 29 augustus 2017) beginnen de 16-daagse cruises van de Crystal Mahler van Boedapest naar Amsterdam en omgekeerd. Varend over de rivieren Donau, Main en Rijn worden in totaal 5 landen aangedaan (Hongarije, Slowakije, Oostenrijk, Duitsland en Nederland), wederom met overnachting in Amsterdam.

Een jaar later, in 2018, zullen beide riviercruiseschepen weer dezelfde routes gaan varen. Voorafgaand zal de Crystal Bach van maart tot mei 4 12-daagse ‘Round-trip Amsterdam’ cruises gaan maken. Tijdens die cruise zullen Hoorn, Rotterdam (overnachting), Gent (overnachting), Antwerpen (overnachting) en Dordrecht worden aangedaan. 

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravel Store

Wil je echt alles weten over een riviercruise? Ga dan naar Riviercruisereiziger.nl Daar vind je meer informatie over routes, riviercruiseschepen en bestemmingen.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!