Nieuwe riviercruiseschepen Crystal Cruises gaan vanuit Amsterdam varen

CrystalRiviercruise_002Twee van de vijf nieuwe luxe riviercruiseschepen van Crystal Cruises zullen vanaf 2017 vanuit Amsterdam gaan varen. Dat blijkt uit de routes die de rederij maandag bekend heeft gemaakt. Het gaat om de nieuwbouwschepen Crystal Bach en Crystal Mahler, die respectievelijk vanaf juni en augustus 2017 in de vaart komen.

De Crystal Bach gaat 15-daagse cruises maken vanuit de Nederlandse hoofdstad (met overnachting) naar Frankfurt en Basel en vice versa. Naast diverse Duitse en Zwitserse steden aan de Rijn en de Moesel worden ook Antwerpen en Nijmegen aangedaan. De maiden voyage staat op 18 juni 2017 vanuit Amsterdam gepland.

Eind augustus (maiden voyage op 29 augustus 2017) beginnen de 16-daagse cruises van de Crystal Mahler van Boedapest naar Amsterdam en omgekeerd. Varend over de rivieren Donau, Main en Rijn worden in totaal 5 landen aangedaan (Hongarije, Slowakije, Oostenrijk, Duitsland en Nederland), wederom met overnachting in Amsterdam.

Een jaar later, in 2018, zullen beide riviercruiseschepen weer dezelfde routes gaan varen. Voorafgaand zal de Crystal Bach van maart tot mei 4 12-daagse ‘Round-trip Amsterdam’ cruises gaan maken. Tijdens die cruise zullen Hoorn, Rotterdam (overnachting), Gent (overnachting), Antwerpen (overnachting) en Dordrecht worden aangedaan.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

close

Mis niets meer!


Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.