Cruisereiziger
AanmerenBestemmingenMaidencallWereldcruise

Vier wereldcruises voor Crystal Cruises in 2018

Voor de eerste keer in de geschiedenis van Crystal Cruises, gaan de Crystal Symphony en de Crystal Serenity elk op wereldcruise in 2018. Crystal neemt vier wereldcruises in het programma op.

De wereldcruises starten in januari 2018 waarbij de beide schepen elkaar ook ontmoeten, in Sydney op 17 februari 2018. Daarbij kunnen gasten van schip wisselen en zo nog meer van de wereld zien. De routes variëren van 97 tot 129 dagen, waarbij 111 bestemmingen in 45 landen kunnen worden aangedaan. In totaal worden 16 havens voor de eerste keer bezocht en zijn er liefst 50 overnachtingen aan de kade voorzien. Gasten die bovendien de volledige wereldcruises meemaken, zijn uitgenodigd voor een spectaculaire gala feest in Sydney.

De routes van de 2018 wereldcruise zijn:

1. Kaapstad naar Miami van 7 januari tot 30 april 2018 (114 dagen) – Crystal Symphony
De reis gaat voornamelijk over het zuidelijk halfrond inclusief Zuid-Afrika, Australië/Nieuw Zeeland, de Pacific, Zuid- Amerika en het Caribisch gebied. Zes nieuwe bestemmingen worden bezocht:  Geraldton, Bunbury, Esperance (Australië); Burnie, (Tasmanië) Fakarava  (Frans Polynesië) en Robinson Crusoe Island (Chili).

2. Los Angeles naar Rome van 23 januari tot 16 mei 2018 (112 dagen) – Crystal Serenity

Deze wereldcruise bezoekt de Pacific,  Australië, Indonesië, Azië, India, Dubai en de Middellandse Zee.  Maidencalls en overnachtingen zijn er in Manila (Philippijnen) en Mumbai (India). .

3. Kaapstad naar Rome van 7 januari tot 16 mei 2018 (129 dagen) – Crystal Symphony en Crystal Serenity
Een combinatie van de routes van de Symphony, een overstap in Sydney en daarna de route van de Serenity.

4. Los Angeles naar Miami van 23 januari tot 30 april 2018 (97 dagen) – Crystal Serenity en Crystal Symphony
Een combinatie van de routes van de Serenity, een overstap in Sydney en daarna de route van de Symphony.

De cruises zijn ook boekbaar in kortere segmenten. Vanaf 30 april 2015 start de verkoop. De volledige wereldcruise is beschikbaar vanaf ongeveer 43.000 euro met als extra’s twee exclusieve evenementen aan wal, 2000 dollar boordtegoed, vervoer  tussen schip en vliegveld (en vice versa). Crystal Cruises is een all-inclusive maatschappij waarbij alle fooien, drankjes en maaltijden inclusief zijn.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger