Cruisereiziger
Aanbieding

MSC Cruises presenteert haar week aanbieding: vanuit Southampton met MSC Virtuosa door Europa

Geldig tot en met 15 april 2024

MSC Cruises heeft elke week een aanbieding van een unieke route of schip. Deze week gaat het om cruises van de MSC Virtuosa deze zomer, die vanuit Southampton vaart. Het schip maakt diverse reizen naar de Noorse Fjorden, Ierland, Canarische Eilanden en zelfs de Middellandse Zee.

Een binnenhut is al verkrijgbaar voor een 3 daagse minicruise vanaf €251 of een 4-daagse cruise vanaf €465 (prijs incl verplichte fooien) bv naar Cherbourg en Zeebrugge.

Wil jij profiteren van deze unieke MSC Cruises aanbieding? Bekijk de mogelijkheden en boek bij

Cruise Online Sunweb

Varen met MSC Cruises betekent …

Cruisen met MSC staat voor cruisen met een goede prijs/kwaliteitverhouding. Veel schepen zijn de afgelopen jaren in de vaart gekomen en bieden je het allernieuwste vermaak. Een ander deel van de vloot (waaronder ook de MSC Lirica) bestaat uit iets oudere schepen, die staan voor een klassieke cruise ervaring. Ultieme luxe vind je in de MSC Yacht Club, met vrijwel alles inclusief: mooie suites, drankjes, een exclusieve lounge en restaurant, en butlerservice!

 

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *