Cruisereiziger

Turkije

Turkije is een cruise zonbestemming pur sang. Ook heeft het land indrukwekkende historische plekken die je vanuit de cruisehavens kunt bezoeken per excursie. De stad Istanbul biedt een mix van allerlei culturen en is een mooie culturele cruise bestemming. Aan de zuid-kust bevinden zich veel aantrekkelijke cruise havens met altijd een gezellige bazaar in de buurt waar je kunt inkopen.

Turkije biedt mooie oude bouwwerken zoals het bekende Efeze vanwaar je uit diverse havens naar toe kunt. Houd je van een dagje strand? Dan ben je zeker ook in Turkije aan het juiste adres. Met één van de vele taxi busjes ben je zo op een strand in de buurt.

De beste periode om een cruise te maken is vóór en ná de zomer, dan zijn de temperaturen overdag zo rond de 25C. In juli en augustus komen veel hittegolven voor.

Cruise bestemmingen in Turkije

 

Welke cruises gaan naar Turkije?

Vrijwel elke cruisemaatschappij die in de Middellandse Zee vaart, gaat naar bestemmingen in Turkije. De cruises starten vanuit Venetië, Piraeus of Istanbul. Je doet daarbij regelmatig de Griekse Eilanden aan, zoals Mykonos of Santorini.

Bekijk hier welke cruises Turkije bezoeken:

Captain Cruise Corendon - Nieuw! CruiseOnline Cruisereizen Stip Sunweb TUI

 

Het laatste cruise nieuws over Turkije

Terug naar bestemmingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *