Privé-eilanden uitgebreid

Een aantal cruisemaatschappijen heeft het afgelopen jaar veel geld geïnvesteerd in hun privé-eilanden (in het Caribisch gebied) waar ze met hun cruiseschepen exclusief aanmeren. Disney Cruise Line heeft op het eiland Castaway Cay het strandgebied uitgebreid met een waterspeeltuin voor kinderen, luxe cabana’s en meer strand.  Royal Caribbean heeft het eiland Labadee uitgebreid met een super dok waar de twee grootste schepen, de Oasis en later dit jaar de Allure met hun 5000 gasten, gemakkelijk kunnen aanleggen.  Holland America’s  Half Moon Cay heeft het minst uitgebreid maar bood al veel natuur en wandelpaden op het 2400 ha eiland. Cabana’s en veel strandactiviteiten zijn talrijk. Tot slot  heeft NCL op het eiland Great Stirrup Cay de investeringen over twee jaar uitgespreid. Een waterpark, nieuw restaurant en kanotochten zullen aangeboden worden. Eind 2011 is dit eiland ook gereed voor de toekomst. Voor meer nieuws over de eilanden zie CruiseCritic.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ga je mee op cruise?

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​