Cruisereiziger

Star Clippers

Star Clippers heeft drie schitterende zeilschepen in de vaart die tot de grootste en mooiste van de wereld behoren. Het zijn allemaal cruiseschepen met een perfecte mix van comfort en smaakvolle inrichting. Op de zeilschepen mag je als cruisepassagier zelfs meehelpen met het zeilen.

Zo heeft de cruise maatschappij de Star Clipper en Star Flyer, twee zeilschepen die plaats bieden aan 170 passagiers en 74 bemanningsleden. Beide zeilschepen meren aan in kleinere havens met een rijke geschiedenis waar de passagiers prachtige culturele en historische bezienswaardigheden kunnen bezoeken. Zo ontstaat er een ideale combinatie van varen op een bijzonder zeilschip en een kennismaking met andere cultuur.

De Royal Clipper is het jongste schip. Uniek in haar soort. Zo zijn er maar liefst drie zwembaden en meer dan genoeg dekruimte om te zonnen.

Dineren bij Star Clippers gebeurt in een open zitting. De sfeer is informeel en ontbijten, lunchen en dineren is in hetzelfde restaurant. ‘s Avonds is er rustig entertainment in de pianobar of er worden kleine activiteiten georganiseerd.  Bijzonder zijn de watersportactiviteiten overdag met bijvoorbeeld surfen en snorkelen.

Miriam bezocht tweemaal een schip van Star Clippers: de Star Clipper (Cruisereportage) en Star Flyer (Scheepsbezoek).

Cruises van Star Clippers zijn verkrijgbaar bij:

Captain Cruise Cruisereizen

 

De vloot bestaat uit:

Het laatste nieuws van Star Clippers

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *